Първоначално публикувано от nikolaaaay
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Рециклиране на носачи
Collapse
X
-
156 1,8 ТS 99
Nissan Murano 2005
-
Първоначално публикувано от lord_chuldarkar Покажи съобщениезнаеш ли цената на СуперПро за комлект за долен носач както и за горен.
Доколкото разбирам от форума пауърфлекс се продават в англия и не са никак евтини.Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщениеАми май смъкват целият мост..Как могат да се сменят без да го свалят?Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Първоначално публикувано от Novachev Покажи съобщениеА каква е тази цена да не би да смъкват целия мост за да ги сменят Аз съм ги сменял два пъти веднъж в Варна сервиз МИМО препоръчан от колеги после в Бургас в друг сервиз и на двете места ми взеха по 30лв . Във Варна ги направиха за около 1ч. Беше преди около 2 години ама чак толкова да са се вдигнали цените.
1.Няма как да стане за 1 час-пълен абсурд
2.Няма ка да стане без поне да се отвие и увисне магаретоFiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Comment
-
Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщениеТоя дето ти е взел 30 кинат за мен е пълен идиот,а и ти сигурен ли си че ти ги е сменил.
1.Няма как да стане за 1 час-пълен абсурд
2.Няма ка да стане без поне да се отвие и увисне магарето156 1,8 ТS 99
Nissan Murano 2005
Comment
-
Първоначално публикувано от Novachev Покажи съобщениеАбсолючно съм сигурен че са ги сменили защото после пак ги вадих да ги сменят и извадих тези които им бях дал да сменят а втория път пак съм сигурен щото са от "сините" и се забелязват> Беше преди две години все пак но амгарето и в двата случея не го сваляха само го пуснаха да висне. Що да не става за 1 час на мен рейката ми я смениха 0т 9-12 и през цялото врме бях там и се цапах и аз.
Kaжи къде в Бургас ти ги сменяха, че и на мен май ще ми се наложи...Аlfa Romeo 156 2.4 10v JTD + Hybrid GT2260V + remap + K&N rerouted intake + straight pipe exhaust 76mm + FMIC - cat - EGR... + 19" OZ Superleggera + KONI FSD + 6speed gearbox
Comment
-
Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщениеЗнам, че има 2 начина за смяна и единият не е препоръчителен. Аз ги сменях при Румен. После старите ми ги показа и май ги беше срязал, за да ги извади. Не е възможно да режат и новите, за по-лесно нали?! Да не пиша глупости, ама не съм в час с монтьорския занаят.TIPO 2.0 91g.
PUNTO 1.2 04 g.
156 1.8 TS 00g
Comment
-
Първоначално публикувано от GoPlay Покажи съобщениеKaжи къде в Бургас ти ги сменяха, че и на мен май ще ми се наложи...156 1,8 ТS 99
Nissan Murano 2005
Comment
-
Първоначално публикувано от Novachev Покажи съобщениеАз ходих в сервиза зад Колежа по туризъм ако се сещаш за какво ти говоря от задна страна има един сервиз но работят само делнични дни и ако сменяш тампони вземи си полиуретанови от ХЕЕД-91 другите не издържат много.
Да сетих се за кой сервиз ми говориш, а колко излиза комплекта полиеротанови тампони за предницата ?Аlfa Romeo 156 2.4 10v JTD + Hybrid GT2260V + remap + K&N rerouted intake + straight pipe exhaust 76mm + FMIC - cat - EGR... + 19" OZ Superleggera + KONI FSD + 6speed gearbox
Comment
-
Първоначално публикувано от Novachev Покажи съобщениеАбсолючно съм сигурен че са ги сменили защото после пак ги вадих да ги сменят и извадих тези които им бях дал да сменят а втория път пак съм сигурен щото са от "сините" и се забелязват> Беше преди две години все пак но амгарето и в двата случея не го сваляха само го пуснаха да висне. Що да не става за 1 час на мен рейката ми я смениха 0т 9-12 и през цялото врме бях там и се цапах и аз.според мен чиста работа под 3 часа е съмнителна
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Comment
-
някой може ли да обясни как може да разбера дали болта на носача е здрав за да знам какво да сменям
всеки майстор като чуе скърцане на тампон и веднага вика нов носач
ако разбера дали болта е здрав ще сменям само тампониsigpicALFA ROMEO 156 1.8TS ex
ALFA ROMEO 2.0JTS ex
ALFA ROMEO Crosswagon Q4
Продавам Алфи на части!
Comment
-
Първоначално публикувано от lubo_red Покажи съобщениенякой може ли да обясни как може да разбера дали болта на носача е здрав за да знам какво да сменям
всеки майстор като чуе скърцане на тампон и веднага вика нов носач
ако разбера дали болта е здрав ще сменям само тампониHonda CB 500
Алфа Ромео 156 1.8 '98 (бракувана)
Москвич Алеко - 6 нюанса на червеното (вечна му памет)
Зелен дванайсетак от яките (то други няма)
Comment
-
Първоначално публикувано от GoPlay Покажи съобщениеДа сетих се за кой сервиз ми говориш, а колко излиза комплекта полиуретанови тампони за предницата ?156 1,8 ТS 99
Nissan Murano 2005
Comment
Comment